Starodaven način
zdravljenja z energijo

Naj teče v izpraznjene prostore dušnih soban in v njih prižge Luč

V svoji esenci je vse

energija.

Reiki je ime za trenutno najbolj razširjeno obliko energijskih terapij v svetu, ki se je začela razvijati pred približno 8000 leti v Tibetu. Sama beseda je sopomenka besedam kot so: chi, prana, energija, bioenergija, … (”REI” pomeni univerzalno, ”KI” pomeni življenjska energija.)

Proces je človeku popolnoma naraven in ga na nezavednem nivoju uporabljamo vsi skozi naše življenje. Dobri primeri tega so polaganje rok na dele telesa, kjer nas boli; objem otroka, ko čuti stisko; masaža oziroma tapkanje delov telesa, kjer čutimo napetost.

V procesu energijske terapije je telo terapevta kanal, preko katerega prejemaš samo-zdravilne procese, ki jih v danem trenutku potrebuješ.

Na voljo je:

– individualna energijska terapija v živo ali na daljavo, 

– sklop treh zaporednih energijskih terapij na daljavo.

Reiki oziroma energijska terapija je nežna zdravilska tehnika, kjer zdravljenje poteka z izvorno energijo in je oblika podpore vsem delom bitja. Z njo uravnovesimo in vzpostavimo optimalno in primarno delovanje telesa. Zelo dober vpliv ima na uravnovešanje živčnega sistema, predelovanje čustev in občutkov, umirjanje uma, pri zdravljenju različnih bolezenskih stanj in grajenju stika s seboj.

S procesom zdravljenja sprostimo telo in vzpodbudimo pretok zastale energije v telesu, da ponovno zaokroži. S tem se aktivira naravne zdravilne sposobnosti telesa. Zastala energija se premakne naprej po energijskih točkah in tako ustvari prostor za razrešitev fizičnih bolečin ter negativnih čustvenih/umskih procesov.

V sproščenem in uravnovešenem telesu se odvijajo vsi samo-zdravilni procesi, ki so potrebni za učinkovito delovanje celotnega organizma. V takem stanju smo najbolj pretočni, fizično in psihično zdravi in bolj prisotni v telesu.

Energijska terapija je osnovana na znanjih in orodjih več vrst energijskega zdravljena – Usui reiki, Šamanski reiki, pranoterapija. Skozi leta uporabe in spoznavanja različnih tehnik je vsak od naju razvil svoj način energijske terapije, ki se je izoblikoval na podlagi pridobljenih znanj in védenj, prakse, integracije in vsakodnevnega izpopolnjevanja.

—Pngtree—luxury golden mandala png_7426144

Do življenja, kjer stojim trenutno, 

so me pripeljale

pretekle odločitve in izkušnje.

Danes izbiram

sebe.

Kako poteka?

Energijska terapija je neboleč postopek in poteka v več nivojih. Kakšno je zaporedje teh delov in katere tehnike so izbrane je odvisno od vsakega posameznika in vrste terapije – v živo ali na daljavo. Terapija je vedno in popolnoma prilagojena tvojim potrebam in ne deluje po ustaljeni šabloni.

Energijska terapija v živo poteka v naslednjih okvirjih:

  • pogovor (navezovanje stika, zaupanje namere za terapijo, razumevanje trenutne situacije)
  • meditacija in vodeno dihanje (vstopanje v meditacijo in v stik s seboj, vodeno dihanje za lažjo sprostitev)
  • energijska terapija (podpora v predelih, kjer je potrebna za prost energijski pretok in celostno pretočnost telesa, proces samo-zdravljenja, sprostitev na vseh nivojih bitja)
  • pogovor (deljenje izkušnje, usmeritve, terapevtska pomoč, vprašanja)

Energijska terapija na daljavo poteka tako, da se ob dogovorjenem terminu slišiva po telefonu, ti pa si vzameš čas zase – se uležeš, zapreš oči in ob poslušanju mirne glasbe ali v tišini (po tvoji želji) samo sproščeno uživaš. Med samo terapijo boš lahko občutil/a nežne senzacije, možno pa je tudi, da boš zaradi povečanega pretoka energije zaspal/a. Naslednji dan se ponovno slišiva po telefonu. 

Med terapijo lahko doživiš različne spektre občutenja. Najbolje je, da vsem občutkom dovoliš, da obstajajo, jih sprejmeš in se jim prepustiš. Doživiš lahko tudi nežne telesne senzacije, toplino, mir, tišino, praznino, srečo, zadovoljstvo – občutek olajšanja in lahkotnosti je pogosto počutje med ali po terapiji. Vse je dovoljeno in dobrodošlo.

Ko se prijaviš na Reiki terapijo, imaš na izbiro Reiki terapijo z enim terapevtom ali z obema terapevtoma sočasno. Če izbereš slednje, sva na terapiji prisotna oba terapevta hkrati. To pomeni, da se oba hkrati poveževa z izvorno energijo, postaneva prevodnika univerzalne zavesti ter jo v danem prostoru in času zavestno usmerjava v izpolnitev tvoje namere in potreb.

Terapija zato deluje multiplicirano.

Pozitivni učinki energijske terapije

Za prijavo ali več informacij o individualnih energijskih terapijah pokliči na številko 031-810-979

ali se prijavi s klikom na spodnji gumb. 

Terapije možne v živo ali na daljavo.