Najina zgodba

Preberi zgodbo o nastanku Svetal-a, najinem življenju in kaj vizija Svetal portala.

Kaj si želiva?

Želiva si nenehno razvijati svoje danosti na vseh nivojih bitja – umskem, čustvenem, telesnem, energijskem in duhovnem -, da lahko kot terapevta delujeva nevtralno in pri najboljših obratih. Najino poslanstvo je nuditi pomoč posamezniku, ko to potrebuje, in širiti kolektivno zavedanje skozi zvok, energijo in spoznavanjem ustroja človeškega telesa.

IMG_20220125_110028_217

Vizija Svetal portala

Nuditi učinkovite individualne terapije, ki pomagajo pri razreševanju problemov, spreminjanju navad, iskanju stika s seboj in svojimi osebnimi mejami, razvijanju potenciala, podpori posameznika pri postavljanju v svoj center moči. Ustvarjanje delavnic in dogodkov, ki doprinesejo k razvoju zavesti tako pri posamezniku kot tudi na kolektivnem nivoju.

Kdo sva?

Spoznaj naju

Zala Mlakar Agrež Javornik

Delujem kot integrativna telesna psihoterapevtka, ki ponuja individualne terapije, zvočne terapije, energijske terapije, sodelujem pa tudi pri soustvarjanju različnih delavnic in dogodkov.

 

Življenje me je dolgo časa kalilo in pripravljalo na vlogo celostne terapevtke. Izkušnje in izzivi, s katerimi sem se soočala, so me povabili v notranjo raziskovanje večdimenzionalnosti človeškega bitja in spoznavanje ter razumevanje celotnega delovanja aparata, ki ga je vedno možno opazovati iz točke Zavesti – to, kar je esenca vsega. 

 

Zdaj sem v vlogi, da vse to, kar sem se naučila, spoznala in izkustveno živim, predam, in pomagam tistim, ki v tem trenutku svojega življenja potrebujejo pomoč in jasnost.

Te zanima več o moji zgodbi?

Rodila sem se v Slovenj Gradcu kot drugi otrok 5-članske družine, svoje otroštvo pa sem večinoma preživela v naravi in na soncu.

 

Za svoja otroška leta nekaj časa skorajda nisem imela spomina. Kot deklica sem bila zelo nežna, občutljiva na zvoke in svetlobo, hitro jokava in na splošno bolj senzitivna. Svoja mlajša leta sem večinoma preživela izven telesa in odrezana od svojega telesa. Svet se mi je zdel zelo krut, radikalen in nepravičen. Lahko bi rekla, da sem živela v dveh svetovih hkrati – v fizičnem, ki ga nisem oziroma sem ga težko dojemala, in izven telesnem, kjer niso obstajali težki fizični občutki, obstajala pa je otroška nedolžnost,  nežnost in srčnost.

 

Že kot mala deklica sem čutila in vedela, da je življenje polnejše in večje, kot ga živi večina ljudi, ki sem jih opazovala. Pri zelo mladih letih sem se začela spraševati o pomenu življenja, kdo smo ljudje, kaj je duša in zakaj smo se sploh rodili.

 

Glasba in zvok sta postali moji dobri sopotnici pri devetem letu, ko sem kot deklica v roke prvič prijela klasično kitaro. Kot otrok in najstnica sem v njej iskala svoje zatočišče in umik od realnega sveta. Glasba je predstavljala neko drugo dimenzijo, v katero sem lahko vstopila samo s predajanjem glasbi.

 

Ljubezen do kitare in poglabljanje v lepote njenega zvoka me je peljala do študija klasične kitare na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer sem uspešno zaključila magisterij in vstopila v novo vlogo profesorice klasične kitare. 

 

Med samim študijem sem se borila z anksioznostjo pred javnim nastopanjem in jo, ironično, na koncu študija uspešno “premagala”.

 

Na glasbo in zvok sem kasneje začela gledati drugače in iz različnih zornih kotov. S kasnejšim učenjem o fiziologiji človeka in vplivu zunanjih dejavnikov na fizično telo, posledično tudi na vsa ostala telesa, sem spoznala, kakšno moč nosi zavestno izbran zvok. 

 

Vpisala sem se na Sound Healing Academy in začela z raziskovanjem holističnega zvoka, nad katerim sem fascinirana še danes. Čisti in sveti zvok mi je povrnil ljubezen do glasbe in ustvarjanja z zvokom. Osebno čutim, da je zdravljenje z zvokom v tem času šele na začetku razvoja in njegove uporabe, čeprav je to stara tehnika zdravljenja, ki so jo uporabljale že starodavne civilizacije. 

Prvo spogledovanje z duhovno prakso se je začelo ravno na začetku študija na Akademiji za glasbo, ko sem si med različnimi izbirnimi predmeti v prvem letniku izbrala predmet Notranje dimenzije nastopanja. 

 

Tehnike in orodja, ki nam jih je predajala prof. Horak, so temeljila na soočanju s samimi seboj. Skozi različne tehnike meditacij, vizualizacij, energijskih aktivacij in pogovorih o naših notranjih izkušnjah smo osmišljali naš notranji svet občutenj. Zdelo se mi je, da sem s prijavo in obiskovanjem tega predmeta prvič odkrila nekaj globokega – nekaj, kar je najbližje meni in kjer res uživam v raziskovanju.

 

Če pogledam nazaj, je bilo v resnici to samo površje neomejenega oceana življenja, ki ga skušam z žlico zajemati še danes. Ampak za Zalo, ki se je prvič dotaknila Sebe, zelo pronicljiva in korenita izkušnja.

 

S 3-letnim obiskovanjem tega predmeta sem razvila redno duhovno prakso vsakodnevne jutranje meditacije, vstopanja v sedanji trenutek, razvijanja čuječnosti, povezovanja z energijskimi točkami telesa in življenja. Z dodatnimi izobraževanji in spreminjanjem načina življenja pa je počasi izzvenela tudi motnja anksioznosti pred javnim nastopanjem. 

 

Ampak še vedno se v svojem telesu nisem počutila varno. Moje misli, čustva, občutki in živčni sistem še vedno niso bili usklajeni z mirom in ljubeznijo, ki sem ju čutila v srcu. Bila sem razdvojena med svetom izven telesa, v katerega sem bežala in v njem našla zelo časovno omejen mir, in fizičnim svetom, katerega sem čutila kot grobo, popačeno realnost. Svet, v katerem si nisem želela živeti in sodelovati z njim.

 

Vse to me je vodilo do nadaljnjega raziskovanja sebe in sveta.

Leta 2017 sem doživela eno izmed težjih fizičnih preizkušenj, ki me je samo še bolj oddaljila od svojega telesa in želje, da je življenje na Zemlji sprejemljivo. To je bila operacija obeh čeljusti.

 

Okrevanje po taki vrsti operacije je zahtevalo dvomesečno neodpiranje ust z zvezanimi zobmi. Travma in odziv na to travmatično izkušnjo je v mojem telesu pustila svoj davek. 

 

Moja čeljust, vrat in celo telo je bilo zaradi strahu pred fizično bolečino po operaciji večino časa v stanju napetosti in zakrčenosti. V svojem telesu sem ves čas čutila željo po begu, zavračanju realnosti in popolno nemoč ter brezup.

 

Kasneje v življenju, ko sem doživela psihofizičen zlom in sem si bila primorana pomagati sama, sem odkrila, kako je travma povezana z našimi možgani in telesi. Po nekem času implementiranja tehnik za samopomoč in povezovanja s svojim telesom sem se imela moč soočiti z otroško in medicinsko travmo, ki je dolgo časa živela zamrznjena v mojem telesu.

Ko se je življenje samo od sebe odločilo, sem se bila primorana soočiti s travmo in vsemi bolečinami, ki sem jih pridno shranjevala v svoj podzavedni del psihe in telo. Doživela sem psihofizičen zlom, telo pa me je opozorilo, da že dlje časa živi v primežu konstantnega bojevanja in izčrpanosti. To je bilo obdobje, ko sem mislila, da ne bom več zmogla. V mojo zavest so na silo prihajali pozabljeni spomini in vse plasti človeškega ega, ki sem jih pometala pod preprogo.


Telo je bilo izčrpano in utrujeno, drhtelo je zaradi intenzitete vsega, kar sem čutila. Nisem vedela, ali si želim zbežati ali končati to agonijo. Moj živčni sistem je bil tako občutljiv, da nisem upala med ljudi in sem se nekaj časa skrivala pred okolico. Bila sem tako občutljiva na zunanje dražljaje in tako energijsko odprta, da sem skozi zid stanovanjskega bloka čutila sosedovo prisotnost in počutje.


Dnevno sem bila ujeta v občutke strahu, anksioznost, disociacijo, derealizacijo, občasne panične napade, ki so jih sprožali miselni napadi, in depresijo. Moj živčni sistem je bil popolnoma podrt, telo pa je trenutke življenja zaznavalo kot nenehno grožnjo.


Da bi preživela, sem morala svoje življenje obrniti na glavo in se naučiti živeti z bolečino. Takrat je padla odločitev, da se preselimo v naravo, kjer bi imela dovolj časa in miru za zdravljenje in okrevanje. 


Ves čas sem iskala terapevta, ki bi mi lahko pomagal v tem stanju. Nobena pogovorna terapija mi ni pomagala, ampak je luknjo nemoči in agonije samo še poglabljala. Prihajalo je do retravmatizacije. Iz terapevtske sobe sem odhajala v precej slabšem stanju kot sem tja prihajala. Odločila sem, da zaključim s to obliko terapije in rešitev iskala naprej – sama.


Pomoč sem odkrila z udeležbo na študiju somatske psihoterapije oziroma integrativne telesno usmerjene psihoterapije, ki rešitve išče v koreninah telesa in psihe. Ker je ta študij in pristop v Sloveniji še dokaj nepoznan oziroma še v povojih, sem svoje znanje iskala v tujini, na ameriškem inštitutu – The Embody Lab Faculty, skozi obiskovanje različnih travma usmerjenih seminarjih, čtivu, knjigah, in se sama s pomočjo pridobljenih tehnik, modalitet in znanj, ki sem jih prejela, tudi dokončno zacelila. 


Med doživljanjem tega življenjskega viharja, ki je moje življenje postavil totalno na glavo, sem spoznala, kdo in kaj sem v resnici, in kaj je srčika mojega obstoja.


S svojim centrom in sposobnostjo brezpogojnega sprejemanja vsega, kar se mi je dogajalo, bom do konca življenja hvaležna Žigu, ker brez njegovega sočutja, vseh oblik terapij in varnega prostora, ki ga je ustvarjal zame, okrevanje ne bi potekalo tako kot je. 

Preizkušnja, ki me je navidezno oddaljevala od življenja, me je intimno približala k resnici našega obstoja. 


Vsa ta leta, ko sem razširjala svojo zavest, plula po višjih dimenzijah in se podzavestno izogibala svojemu telesu, sem ugotovila, da je bila modrost venomer že v meni.


Samo prisluhniti sem morala in ustvariti dovolj velik prostor za telesno-človeško izkušnjo, ki se ji tako radi izmikamo – da občutimo vse spektre občutenja, ki nam jih življenje ponuja. Tudi tista, ki so manj prijetna in boleča. 


S postopnim in nežnim soočanjem s svojimi sencami ter podzavestnimi travmami, držanjem prostora vsem vrstam občutkov in osredotočanjem na uravnovešanje živčnega sistema sem ponovno začela zaupati telesu in življenju.


Življenje me je blagoslovilo z največjim darilom – prizemljeno in v telesu sem začela živeti iz srca.


Tako sem prvič celostno začutila tisto, kar je večje od vloge Zale in bilo je tako preprosto in polno.


Med obema svetovoma, v katerih sem živela kot majhna deklica, sem zgradila most, ki mi dopušča, da z zavedanjem živim v človeškem telesu. Iz telesa se zdaj ne umikam več. Učim se sprejemati vse valove življenja in z njim živeti v pretočnosti.


Ko sem v srcu začutila spokojnost in radost, sem slišala tudi tisto željo, ki je bila že pred časom utišana.


Slediti sem začela svojemu poslanstvu in uresničevati namen, ki je večji od mene in mojega življenja.


Služenje drugim s ponižnostjo, sočutjem in znanjem zame pomeni služiti zavesti, Bogu in življenju. V drugih prepoznavam sebe in iščem rešitve, ki delujejo na neinvaziven in dolgotrajen način.

Svetal se je rodil, ko sva se z Žigom zaljubila. Najine želje, vrednote in notranje poslanstvo so se že od vsega začetka tesno prepletale. 


Ko se je kasneje utrnila ideja, sva potrebovala kar nekaj časa, da sva jo prizemljila in zgradila na čisti osnovi. 


Beseda svetal v Slovarju slovenskega knjižnega jezika pomeni: svetel, svetloba, osvetljevati, razsvetljevati, … – vse to, kar čutiva, da je naša srčna rensičnost in kar si želiva deliti z vami.


Brez najine goreče želje po svobodi, harmoniji in tistem, kar iščemo vsi ljudje, danes ne bi stala, kjer stojiva. Obstajal ne bi niti Svetal.


Življenje je lepa igra duš, v kateri druga drugi predajamo izkušnje. Ampak je ultimativno spoznanje, ki se ga ne da opisati z besedami in je prek vseh izkušenj, edina Resnica, ki je skupna vsem nam. Ta je vedno prisotna – od rojstva do smrti, po smrti in med rojstvom, v zavednih ali nezavednih, v sreči ali žalosti, v petju in tišini, zunaj ali znotraj, … 


Svetal portal se je rodil, da pomaga človeka približati k Sebi, predati znanje in izkušnje za čustveno in miselno stabilnost, opolnomočiti pri iskanju svoje poti, energijsko podpreti in odpreti pretočnost in pomagati širiti zavedanje na Zemlji. 


Vsak posameznik, ki se spozna in zaživi, avtomatsko vpliva na energijsko polje v svojem okolju. Več kot je teh posameznikov, višja bo vibracija življenja.

Zaradi razumevanja vseh doživetih izkušenj in želje po spoznanju resnične esence nas sem svoj čas in energijo vlagala v pridobivanje znanj na različnih področjih, ki zaobjemajo celovitost človeške izkušnje. 


Sama še vedno največ znanj pridobim z vsakodnevnim samostojnim raziskovanjem, samoiniciativo in skozi utelešenje izkustvenega.

Rada veliko, veliko berem, najraje pa raziskujem področja kot so zavest, psihologija, psihoterapija, psihosomatika, nevroznanost, fiziologija, zvok, glasba in naravno porodništvo.


Študirala sem klasično kitaro na Akademiji za glasbo, zvočno terapijo in holističen zvok na Sound Healing Academy, in integrativno telesno usmerjeno psihoterapijo na ameriškem inštitutu The Embody Lab Faculty, kjer sem se osredotočala na resolucijo travme, reguliranje živčnega sistema in utelešanje.


Opravila sem tečaj inštruktorice različnih meditacij in energijskih aktivacij, Branje iz Akaše, ter postala Mojstrica Usui reikija.


Preposlušala sem na tisoče predavanj in satsang-ov mojstrov ter gurujev in svojo zavest širila skozi lastna spoznavanja življenja.


Pridobljeni certifikati in obiskovanje tečajev ali šol meni osebno ne pomenijo veliko.


Že, da lahko na tak način pridobiš veliko dobrega teoretičnega ali praktičnega znanja, ampak to o človeku, ki dela z ljudmi, ne pove veliko. Pravo mojstrstvo človeka se kaže skozi posameznikovo delovanje in odzivanje na življenje – kako ponotranjeno in vneseno v posameznikovo življenje je znanje, ki ga je na izobraževanjih in tečajih pridobil, in kako močno zakoreninjeno je izkustvo naučenega. Če je znanje osnovano na lastnih izkušnjah in izvirajo iz izkustvenega doživljanja, je lažje začutiti posameznika in mu ponuditi roko – ga srečati, kjer stoji.


Vso pridobljeno znanje in izkušnje sem in sva združila v obliko individualne psihoterapije, zvočno terapijo, energijsko terapijo in skupinske delavnice ter dogodke.

Žiga Mlakar Agrež Javornik

Delujem kot indivdualni oz. skupinski energijski terapevt, zvočni terapevt in kanal za informacije s pomočjo tarota. Skupaj z Zalo in zunanjimi partnerji sokreiram zvočna potovanja, delavnice in različne dogodke. 

 

Moje vodilo je, da dušam, ki sobivamo na tem planetu, pomagam in jih podprem na njihovi unikatni poti do sreče, zdravja, umiritve uma ter samorealizacije.

 

Svoja znanja sem pridobil preko moje izkušnje živenja in jih poglabljal na raznih izobraževanjih, tečajih in energijskih delavnicah. Kljub vsemu teoretičnemu znanju menim, da sem se največ naučil preko praktičnega izvajanja terapevtskega dela.

 

Te zanima več o moji zgodbi?

Rodil sem se v Ljubljani leta 1982 in velik del življenja preživel v Litiji kot drugi otrok v 4 članski družini. Že od malih nog me je zelo privlačila glasba, ples, druženje z ljudmi. Vedno, ko sem kot otrok poslušal glasbenike, pevce, ki so svojo vibracijo/energijo širili iz srca, sem obnemel, napel ušesa in se razblinil v svetu vibracij. Opažal sem kako zvok vpliva na okolico, dogajanje, počutje in ljudi.

 

V začetku osnovne šole sem se srečal s flavto in nato zaključil nižjo glasbeno šolo s harmoniko. Učenje instrumentov v glasbeni šoli mi ni bilo všeč, saj se je v procesu pogosto izgubila vsa ljubezen do glasbe, svobode, lepote in čutenja zvoka. Bolj je bilo podobno šoli, kjer je bilo ali prav ali narobe s ciljem pridobiti dobro oceno. Tako je glasba hitro postala breme namesto užitka in sprostitve.

 

Po končani osnovni glasbeni šoli sem sklenil, da se naslednji instrument raje naučim kar sam. Takrat sem si kupil svojo prvo kitaro. Igral in pisal pesmi sem večinoma v varnem objemu sobe. Izkušnja je počasi spet postala bolj srčna, bolj čutna in bolj spontana.

 

Raziskovanje zvoka in glasbe kot orodja za boljše počutje me spremlja in navdihuje še danes. Zelo se razveselim vsakega novega instrumenta, ki mi prekriža pot in se z njim povežem. V kolikor pa s tem zvokom še komu polepšam dan, razblinim težke misli ali sprostim njegovo fizično telo, pa je izkušnja še toliko bolj pristna.

Proces samospoznavanja poteka skozi moje celotno živenje. Znamenito vprašanje: »Kdo sem?« nima besednega oz. miselnega odgovora. Odgovor je izkustvene narave.

 

V otroštvu se samospoznavanje je začelo v prvi vrsti s spoznavanjem lastnega fizičnega telesa, njegovega delovanja in njegovih odzivov na okolje. To doživljanje telesa se je kmalu začelo prepletati s čustvenimi odzivi in tudi prvimi miselnimi tvorbami.

 

Skozi vse odnose sem začel z raziskovanjem sebe in drugih ljudi, ki so glede na njihove življenjske izkušnje govorili svojo resnico in pripovedovali svojo zgodbo. Na površju so te zgodbe izgledale podobno, a dlje sem se z nekom pogovarjal, bolj sem ga spoznal; bolj sem opazil, da ima čisto vsak unikatno izkušnjo živenja. Prav te izkušnje so oblikovale moje telo, čustvene odzive, odnose ter moja prepričanja, mišljenja, strahove in z vsem tem seveda doživljanje moje realnosti.         

 

Preden sem kot mladostnik prvič začel opazovati procese samospoznavanja, rasti ter njegovega vpliva na moje življenje, so bili seveda temelji fizičnega, čustvenega in živčnega sistema že postavljeni. Tudi miselni procesi so bili že oblikovani glede na naučeno iz okolice.

 

Tako so bile »čiste/primarne« informacije, ki jih je moje telo prejemalo preko fizičnega, čustvenega in miselnega spektra, primorane najprej srečati sodbo pred-programiranega uma ter čustveno/telesnih odzivov na te sodbe. Ta cel skupek procesov označen z imenom Žiga sem naslavljal kot »JAZ«. V globini bitja sem se začel zavedati, da se pod tem skupkom informacij skriva več, in da so informacije le zavese za katerimi se skriva prava, »živa« resnica.

 

Opazil sem, da sem najbolj srečen, miren in zadovoljen v trenutkih, ko tega procesa ni. To se mi je zgodilo, kadar sem se sprostil in prepustil plesu, glasbi, športu, ljubezni, smehu ali prijetnemu druženju ter delu. V teh trenutkih čas in problemi niso obstajali in sem samo Bil – brez priveska tisočerih misli.

 

Opažal sem, da z vsakim letom življenja ljudje pogosto počasi izgubljamo »Sebe« v poplavi informacij, ki jih producira naše telo in naša okolica.

 

Med delom v vrtcu, kjer sem delal 7 let kot vzgojitelj, sem opazoval brezskrbne otroke polne življenja, kako se z vsakih letom priučijo novih strahov in skrbi. Ob vstopu v šolski sistem pa se prava poplava informacij in pritiskov za mnoge otroke šele dobro začne. Pogosto sem srečal otroka iz vrtca leto ali dve po vstopu v šolo in opazil, da mu ugaša tista iskra v očeh, ki je še močno žarela v vrtcu. Pod težo vseh misli, dolžnosti, skrbi, občutkov je bila založena tista pristna sreča, nagajivost, glasen nasmeh in entuziazem.

 

Ta opažanja so me takrat užalostila, prizadela in to je moje raziskovanje sebe potisnilo v nove razsežnosti. 

 

Začelo se je s prebiranjem duhovne literature, poslušanja neštetih video posnetkov duhovnih učiteljev, pogovorov o duhovnosti, in se nadaljevalo s praktičnim udejstvovanjem preko meditacij, vizualizacij, joge in drugih tehnik umirjanja miselno-telesnega procesa. Spoznal sem se s prvimi tehnikami energijskega zdravljenja, ki so me fascinirale predvsem s svojimi rezultati. Znanci in prijatelji so po terapijah odpravili/sprostili marsikatero fizično, čustveno, miselno blokado in poročali o sproščenosti, pretočnosti in generalno boljšem počutju. Tudi sam sem se ob težjih življenjskih izzivih odločal za energijske terapije in tako spoznal veliko terapevtov, s katerimi sem izmenjal svoja znanja in spoznanja.

 

Tako v sebi skozi proces živenja prepoznavam večno miren, sproščen in ljubeč  »Center/Jedro/Opazovalca/Zavest«, znotraj katerega se potem odvijajo miselni, čustveni, energijski in telesni procesi, ki pa ne ogrožajo obstoja ali miru tega »centra, jedra, opazovalca, zavesti«.  V tem položaju samoopazovanja vedno najdem sprostitev, oprostitev, prepustitev toku živenja ter seveda pretočnost in samozdravljenje, ki je osnova za dobro počutje in tudi dobro terapevtsko delo.   

Svetal se je rodil, ko sva se zaljubila. Najine želje, vrednote in notranje poslanstvo so se že od vsega začetka tesno prepletale. 

 

Ko se je kasneje utrnila ideja, sva potrebovala kar nekaj časa, da sva jo prizemljila in zgradila na čisti osnovi. 

 

Beseda svetal v Slovarju slovenskega knjižnega jezika pomeni: svetel, svetloba, osvetljevati, razsvetljevati, … – vse to, kar čutiva, da je esenca našega bitja in kar si želiva deliti z vami.

Brez najine goreče želje po svobodi, harmoniji in tistem, kar iščemo vsi ljudje, danes ne bi stala, kjer stojiva. Obstajal ne bi niti Svetal.

 

Življenje je lepa igra duš, v kateri druga drugi predajamo izkušnje. Ampak je ultimativno spoznanje, ki se ga ne da opisati z besedami in je prek vseh izkušenj, edina Resnica, ki je skupna vsem nam. Ta je vedno prisotna – od rojstva do smrti, po smrti in med rojstvom, v zavednih ali nezavednih, v sreči ali žalosti, v petju in tišini, zunaj ali znotraj, … 

 

Svetal portal se je rodil, da pomaga človeka približati k Sebi, predati znanje in izkušnje za čustveno in miselno stabilnost, opolnomočiti pri iskanju svoje poti, energijsko podpreti in odpreti pretočnost in pomagati širiti zavedanje na Zemlji. 

 

Vsak posameznik, ki se spozna in zaživi, avtomatsko vpliva na energijsko polje v svojem okolju. Več kot je teh posameznikov, višja bo vibracija življenja.

Življenska pot samospoznavanja me je vodila skozi številna zanimiva izobraževanja, delavnice in tečaje (Usui reiki, Šamanski reiki, Pleadian healing, zdravljenje s kristali, zdravljenje z zvokom,..)  na temo samospoznavanja, samozdravljenja, komunikacije, in kasneje prenosa in kanaliziranja te čiste energije pri podpori ter zdravljenju soljudi.

 

Zelo me zanimajo tudi različne oblike in tehnike pridobivanja prvinskih informacij, preden jih onesnaži nas miselni proces. Najbolj starodavni orodji, ki se vse do danes uporabljata za tovrstno delo sta Tarot in radiestezija.

 

Udeležil sem se raznih izobraževanj za branje s Tarot kartami in merjenje z nihalom. Ta dva orodja sem začel uporabljati v praksi. Prav praktična uporaba vseh znanj in orodij je tista, ki se s časom prelevi v modrost in znanje.

 

Na podlagi pridobljenih znanj in izkušenj na teh področjih delim in gradim svojo obliko energijskega zdravljenja, s katero želim podpreti sočloveka na njihovi poti živenja. Energijska terapija se v prvi vrsti prilagaja trenutnim težavam posameznika, njegovemu namenu/želji in trenutnemu psihološkemu oziroma fizičnemu stanju.

 

Nekdo, ki ima težave v odnosu, bo seveda prejel popolnoma drugačno obliko terapije kot nekdo, ki ga, recimo, pogosto boli glava. Med terapijo je najbolj pomembno odpreti in ohraniti medsebojno zaupanje, vzpostaviti varen energijski prostor za sprostitev, pretočnost in postaviti jasen namen terapije.              

Vesela in hvaležna sva, da sva prišla do točke, kjer lahko pridobljeno znanje in življenjske izkušnje deliva s teboj. Tukaj sva, da te usmeriva, ti pomagava in ustvariva varen prostor za tvoje trenutne življenjske izzive.

Ur izobraževanj in poglabljanja
0
Zadovoljnih strank
0 +
Mesečnih dogodkov/delavnic
0 +

Kje in kdaj naju najdeš?

Narava organiziranja in izvajanja skupinskih delavnic in dogodkov je raznovrstna, zato sva prisotna v različnih krajih po celi Sloveniji. Največkrat pa naju lahko srečaš v Ljubljani in njeni okolici.

TREBNJE – najin studio

LJUBLJANA – trenutno v iskanju terapevtskega prostora v Ljubljani (srečanja po dogovoru)

SPLETNI PLATFORMI – Whereby ali Skype

TREBNJE – najin studio

SPLETNI PLATFORMI – Whereby ali Skype

Ujameš naju lahko v Ljubljani, Škofljici, Kranju, Logatcu, Trebnjem, Velenju, Mariboru, Kopru, … Najdi dogodek ali delavnico, ki ti je najbližje tukaj!

Informacije: 031 810 979
Pon do pet od 10:00 do 18:00
Nekaj slik z dogodkov

“Posadi seme,
da bo tvoje srce raslo.”

HAFIS

Prijavi se na uvodni posvet
ali si oglej termine aktualnih
dogodkov in delavnic

Pridruži se nama pri raziskovanju in spoznavanju delčkov sebe.

Ostanimo v stiku

Če želiš prejemati informacije o dogodkih, delavnicah in aktivnostih, se lahko na e-novice prijaviš tako, da izpolniš spodnjo tabelo s svojimi podatki. Zagotavljava ti, da boš od naju prejel/a sporočila največ dvakrat mesečno (najverjetneje pa samo enkrat.)