Zvočna akademija je namenjena učenju igranja na holistične instrumente in usvajanju znanj za delo z zvokom kot orodjem za zdravljenje. Izvajava jo v manjših skupinah ali individualno, ker želiva, da vsak udeleženec delavnice prejme svoj čas in prostor za izraz, morebitna vprašanja, želje in praktično znanje.

Razčlenjena je na 3 stopnje, ki se med seboj dopolnjujejo in nadgrajujejo. Na vseh stopnjah je poudarek na praktičnem znanju in igranju, dotaknemo pa se seveda tudi teorije. Po vsaki delavnici udeleženec prejme potrdilo/certifikat o opravljeni stopnji. 

I. stopnja

Spoznavanje z zvokom, samozdravljenje in igranje na holistične instrumente (kristalne posode, šamanski boben, zvončki, shruti, dežna palica, …)

Naslednji termin: 15.6.2024 ali 6.7.2024 v Ljubljani

II. stopnja

Učenje zdravljenja z zvokom – kako uporabljati zvok v terapevtski namen s stranko, poglabljanje svoje prakse z igranjem instrumentov, subtilno in intuitivno zaznavanje in predajanje zvoka, postavitev prostora in odnosa s stranko

Naslednji termin: v jeseni 2024

III. stopnja

Učenje zdravljenja z zvokom – kako uporabljati zvok v terapevtski namen s skupino, sodelovanje z drugimi terapevti, poglabljanje individualnega dela s strankami, 

Naslednji termin: v jeseni 2024

“Sound healing is like being in the ocean and letting waves wash over you, but here it's a wave of sound - like a wave of consciousness.”

DR. JOHN BEAULIEU

ZAKAJ ZDRAVLJENJE Z ZVOKOM?

Zdravljenje z zvokom je starodavna oblika zdravljenja, ki se počasi vrača v naša življenja.

Pitagora, boter zvočne medicine, je trdil: “Vsako božansko telo oziroma že vsak atom s svojim premikanjem ustvari določen zvok, svoj ritem in vibracijo. Vsi ti zvoki in vibracije oblikujejo univerzalno harmonijo, v kateri vsak element, ki ima svojo določeno funkcijo in karakteristiko, prispeva k delovanju enotne celote.” 

Z zvokom lahko pomagamo pri zdravljenju katerekoli simptomatike ali pa ga uporabimo samo za sprostitev, uglasitev telesa. Dotakne se vseh nivojev našega bitja, zato zdravi celostno, globoko in dolgoročno. 

Terapije z zvokom uravnovesijo naše fizične, energijske in čustvene procese ter hkrati sprostijo umsko delovanje. Zdravljenje z zvokom je neboleče in neinvazivno, a vseeno zelo učinkovito in podporno. 

ZVOČNA AKADEMIJA - I. stopnja

IZMENJAVA: 155€/osebo (50€ v obliki nakazila za rezervacijo mesta)

KJE? Ljubljana (točna lokacija se doda naknadno)

KDAJ? 15.6.2024 ali 6.7.2024 od 9:30-16:00 (z vmesno pavzo za kosilo)

 
KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila, po želji s seboj prinesi svoje instrumente, steklenica vode.
 
Po opravljeni delavnici prejmeš tudi potrdilo oziroma certifikat za vsako stopnjo posebej.
 
Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se pridruži na Zvočno akademijo
ali pošlji sporočilo na naslednjo številko in e-mail naslov:
 
031 613 996 ali info@svetal.si
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

Mnenja udeležencev Zvočne Akademije

“The entire cosmos is an ocean of vibration.”

ANCIENT INDIAN HOLLY MEN

Veselim se srčnega raziskovanja in povezovanja s teboj!