Prebujanje izraza in glasu

Odpri se potencialu svojega izraza in utrdi zaupanje in povezavo s svojo intuicijo ter srčnostjo

Kakor živim, tako tudi

pójem.

Glas je most med tišino in resnico, med praznino in izrazom, med umom in srcem. Je prvi instrument, ki ga uporabimo takoj, ko privekamo na svet in oznanimo, da smo vase prvič vdihnili zrak. Glas je del naše esence, povezava med našim notranjim in zunanjim svetom, čudovito orodje samospoznavanja in povezovanja z okoljem ter drugimi ljudmi. Z njim lahko izrazimo svojo resnico ali jo zamolčimo, pobožamo sočloveka ali ga ranimo.

Nekaterim ljudem pa se ob misli na izražanje svoje resnice, zakrči telo, naredi cmok v grlu ali celo v trenutku otrpnejo. Vsak naš odziv telesa, ki nas omejuje in pomanjšuje, je povezan z zapisi in zgodbami, ki jih hranimo v naši knjižnici nezavednega. Teh pogosto nismo vsadili sami, so pa čez čas postale del nas. 

Ni samoumevno, da imamo dober odnos s svojim glasom – vsak se ne rad izraža; vsak ne čuti, da lahko uporablja svoj glas, kot bi ga želel; in vsak ni ponosen na svoj glas oziroma izraz. Nekje globoko v sebi se ga sramujemo, ga zaničujemo, ponižujemo ali pa v sebi ne čutimo dovolj moči, da bi ga v določenih trenutkih uporabili.

KAJ JE INTUITIVNO PETJE?

Intuitivno petje je petje, kjer ni postavljenih nobenih pravil. Je svoboden izraz naše notranje resnice, ki ne pozna jezika, oblike, žanra, pomena, lepega, grdega, pravilnega ali napačnega izražanja. Je zvok, skozi katerega naša duša intuitivno zrcali naš notranji svet doživljanja in vsega, kar se je znotraj tega zaklenilo, pa se skozi izrazni ples zvokov želi izraziti. Ne skozi besede in s pojmovanjem – samo z zvokom.

Intuitivno petje je popolno opuščanje kontrole in predajanje svoji resnici. Je vaja, kjer se učimo iti preko matrice uma in se popolnoma potopimo ter zasidramo v polje in zavest srca.

Ko smo v stiku z vdihom in izdihom, svojim telesom in gibom, se skozi celostno valovanje in skozi nas lahko prosto izrazi življenje. Tisto primarno, necenzurirano, transparentno, intuitivno in spontano življenje, ki je neomejeno in je naše bistvo. Brez pretvez in pretvarjanja vznikne zvok, ki je sam po sebi in v svoji naravi tako čist, nedolžen in popoln. 

Z raziskovanjem svojega izraza

sem v stiku s svojo

esenco.

KAKO POTEKAJO INDIVIDUALNE URE INTUITIVNEGA PETJA?

Individualne ure intuitivnega petja potekajo v več nivojih. Katere tehnike so izbrane je odvisno od vsakega posameznika, saj so ure vedno in popolnoma prilagojena tvojim potrebam in ne delujejo po ustaljeni šabloni.

Orodja in postopki, ki jih lahko uporabimo na urah intuitivnega petja (izbira in zaporedje tehnik je odvisno od tvojega namena prihoda in želja):

 • skozi pogovor odkrijeva namen tvojega prihoda in celotno uro prilagodiva temu;
 • vodena meditacija;
 • somatske tehnike za povezovanje s svojim telesom in dihom;
 • lociranje nezavednih prepričanj, ki so povezana s tvojim glasom in izrazom na splošno;
 • rahljanje čustvenih in energijskih blokad, ki ti onemogočajo svobodno izražanje;
 • premagovanje strahov in dvomov pred petjem;
 • razumevanje razlike med petjem iz uma ali srca;
 • prehajanje preko matrice uma;
 • sidranje v srce;
 •  intuitivno petje ob različnih instrumentih (kristalne posode, šamanski bobni, zvončki, kitara, …);
 • osvobajanje svojega duha skozi pesmi, ki vzniknejo v tvojem telesu in si želijo biti izražene.

Z različnimi telesnimi, dihalnimi, vokalnimi vajami boš indirektno gradil/a odnos s svojim telesom, ki bo temeljil na popolnem sprejemanju, ozaveščanju in dovoljevanju vsega prisotnega. Bolj kot smo v telesu neomejeni in sproščeni, lažje živimo in pójemo svojo resnico.

Z intuitivnim petjem se ne učimo samo svobodno peti in izraziti, ampak se učimo tudi svobodno živeti. Ko smo svobodni znotraj našega bitja, si upamo odpreti svoja grla, se povezati s svojim instrumentom, ki je vgrajen v naš sistem, in se popolnoma, brez sramu izraziti. 

Individualne ure intuitivnega petja so primerne za ljudi, ki želijo:

Za prijavo ali več informacij o individualnih urah intuitivnega petja pokliči na številko 031-810-979

ali se prijavi s klikom na spodnji gumb.