Zvočna Uglasitev ATLANTIS

2.3.2024 ob 19. uri v Body Mind v Ljubljani

Sasha Aleksandra Danilova in
Žiga Mlakar Agrež Javornik

Vabljeni na skupinsko ZVOČNO UGLASITEV ATLANTIS, kjer se bomo prepustili frekvencam in vibracijam različnih zdravilnih instrumentov in glasu. Poiskali bomo stik s seboj ter vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja.

 

Pretok energije skozi vsa bitja zemlje se kolektivno povečuje. V delih bitja, kjer nismo sproščeni in uglašeni, to povzroča napetosti, bolečine, anksioznost, strahove, depresijo, negativne misli, energijske blokade… 

 

V prostorih Body Mind v Ljubljani se bomo predali zvokom zdravilnih instrumentov ter vokalov in se povezali s svojo primarno esenco notranjega miru, radosti in ljubezni.

KAJ JE ZVOČNA UGLASITEV?

Zvočna uglasitev je globoka predaja zdravilnim zvokom in vibracijam, ki jih proizvedejo holistični instrumenti iz celega sveta. Gre za starodavno tehniko, ki so jo uporabljali že tisoče let pred nami. Starodavne civilizacije so vedele, da vibracija in zvok pomembno vplivata na vzpostavitev ravnovesja v telesu. 

Izbrane metode in tehnike slonijo na védenju, da zvok in vibracija direktno vplivajo na psihofizično stanje človeka.

Visoke, čiste vibracije blagodejno vplivajo na energijsko polje človeka in uravnovešajo ter sproščajo blokade na vseh nivojih človeka. Ko s pomočjo zvoka spreminjamo stare atomske in celične strukture, ustvarjamo nove, ki so bolj podporne in uglašene z nami in našo potjo.

V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejemamo iz okolja skozi svoja čutila v svojo intimo, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo. Na zvočni uglasitvi bomo s pomočjo kristalnih posod, ki so uglašene na 432 Hz, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost, uglašenost in proces samozdravljenja.

Pozitivni učinki zvočne terapije

KAKO BO ZVOČNA UGLASITEV POTEKALA?

Kot aktiven poslušalec/poslušalka boš v sproščenem položaju ležal/a ali sedel/a in z zaprtimi očmi prisluhnil/a glasu in zvokom, ki te bodo skozi dihalne vaje, uvodno meditacijo, postavitvijo namena in vodenim sproščanjem telesa vodili v sprostitev. V zvočnem delu terapevta ustvarjava zdravilen zvok in z instrumenti pristopiva do vsakega posameznika individualno. Po zvočnem delu te nežno povabiva nazaj v trenutni prostor in čas, kjer se ponovno povežemo s svojimi telesi ter vdihom in izdihom. 

Vse potrebno, kar smo med zdravljenjem z zvokom prejeli in smo v svoje življenje pripravljeni integrirati, se bo znotraj naše zavesti in telesa ustalilo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj tekočine in tako telesu pomagamo pri naravnemu čiščenju in procesiranju informacij.

Zvočna uglasitev je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja. Pred prihodom na dogodek ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav. 

NAMEN KOT ORODJE K BOLJŠEMU REZULTATU

Pri zvočnem preporajanju v obliki individualne ali skupinske zvočne terapije je pomemben tudi namen. To pomeni, da je učinek celostnega zdravljenja z zvokom globlji, če pred tem postavimo svojo namero. Odločimo se na primer, da to zvočno udejstvovanje posvečamo umirjanju uma in sprostitvi celotnega fizičnega telesa.

 

Ustvaril bom miren in varen prostor, v katerem se pretaka zvok, zdravilne vibracije, sočutnost in posluh za trenutne potrebe skupine. Vsak pa si iz tega prostora vzame, kar v danem trenutku najbolj potrebuje in kar je usklajeno z njegovo notranjo namero.

Ostale informacije

PRISPEVEK: 44€/osebo; 80€/par
KJE? V prostorih Body Mind v Ljubljani
(Ziherlova ulica 44, 1000 Ljubljana)
KDAJ? 2.3.2023, od 19.00 – 21.30
 

KAJ POTREBUJEŠ? Joga blazino (če je nimaš, mi sporoči – nekaj jih imava na voljo), odejo za pokriti, kaj za pod glavo, udobna oblačila in steklenico vode. Po želji si prinesi tudi prevezo za oči.

 
Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se pridruži na zvočno uglasitev,
ali pošlji sporočilo na naslednjo številko in e-mail naslov:
 
031 613 996 ali info@svetal.si
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.
 
*V kolikor meniš, da je dogodek namenjen tebi pa je zate to finančno trenutno nedosegljivo, se obrni na nas in sigurno bomo našli rešitev oziroma ustrezno energijsko izmenjavo.

Veseliva se srčnega povezovanja s teboj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *