Joga in zvok - Celostna sprostitev6.5.2022 ob 19:30 v Nataraja Studiu v centru Ljubljane

Vabljeni na zdravilni večer JOGA IN ZVOK – CELOSTNA SPROSTITEV, kjer se bomo s pomočjo uvodnega povezovanja s telesom, ki ga bo vodila Nataša Rhind-Tutt, zlili z zvoki zdravilnih instrumentov ter vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja na vseh nivojih. 

Zvočno potovanje je namenjeno jačanju stika z notranjo Resnico ter telesnemu, umskemu in čustvenemu samozdravljenju. Osredotočili se bomo na opuščanje strahov, stresa in anksioznosti.
 
V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejmemo iz okolja skozi svoja čutila v intimo našega Bitja, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo.
 
Na zvočnem potovanju bomo s pomočjo kristalnih posod, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost in uglašenost.

Kako bo dogodek "Joga in zvok - Celostna sprostitev" potekal?

Nataša Rhind-Tutt bo pred zvočno meditacijo z enostavnimi jogijskimi asanami sprostila področje naše korenske čakre. Vaje ne bodo zahtevne in bodo primerne za vsakogar. Zaradi nekaj gibanja se oblecite v plasteh, ki jih po potrebi odstranite ali dodate. Vadba bo pripomogla, da se lažje sprostimo in sprejmemo vse dobrobiti magičnih zvokov in glasov med zvočnim potovanjem.
 
Med zvočno meditacijo sproščeno ležimo ali sedimo na blazinah. Prisluhnemo zvokom, meditiramo, opazujemo in čutimo, kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med samim dogodkom poglobi in postane subtilnejša – pripelje nas bližje domov v naše srce.
 
Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja.  Pred prihodom ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav.

Ostale informacije

PRISPEVEK: 33€/osebo (plačilo se izvede z gotovino pred ali po dogodku)
KJE? Nataraja Studio v centru Ljubljane (Resljeva cesta 1, 1000 Ljubljana)
KDAJ? 6.5.2022, od 19:30 do 21:30
KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila in steklenico vode.
 
Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se nam pridruži na Celostno sprostitev,
ali pošlji sporočilo na naslednje številke in e-mail naslove:
 
Žiga in Zala (Svetal) – 069 721 693 ali info@svetal.si
Nataša Rhind-Tutt – natarajastudio@icloud.com
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

O izvajalcih

O Nataši:
Nataša Rhind-Tutt je ustanoviteljica in lastnica Nataraja joga studia. Prej profesionalna plesalka v plešni soli Kazina in Slovenskem plesnem projektu, uči jogo od leta 2007. Gibanje je del njenega življenja že vse od malih nog in po končani plesni karieri je bila joga z vso svojo prefinjeno filozofijo ter celostnim pristopom k življenju in naukom le-tega logična izbira za nadaljno življenjsko pot.


O Žigu in Zali:
Žiga in Zala sta celostna intuitivna terapevta, ki svoj namen uresničujeta skozi zdravilen zvok in celostno podporo sočloveku. V zvoku čutita ogromno zdravilno in povezovalno moč. Živimo v svetu, kjer vse, kar je živo, valovi. Vsaka vibracija je zvok, in ni nivoja, ki se ga zvok ne bi dotaknil. Zato je zvok, ki ga izberemo z namero, lahko zelo močno orodje in darilo.
 
V zvočnih potovanjih se na energijskem nivoju povežeta s celotno skupino in s čistim zvokom instrumentov in glasu predata vibracije ter sporočila, ki se za točno tisti trenutek izlijejo. Kode so predane v jeziku srca, instrumenti pa so uglašeni na 432 Hz (znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homeostazo).

Veselimo se srčnega povezovanja s teboj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *