Zvočna meditacija - Vdih življenja

27.5.2022 ob 18:00 v Vivine Studio, Petrovče

Vabljeni na zdravilni večer ZVOČNA MEDITACIJA – VDIH ŽIVLJENJA, kjer se bomo zlili z zvoki zdravilnih instrumentov ter vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja na vseh nivojih. Zvok bodo ustvarjali trije terapevti sočasno: Živa Leskovšek (Vivine) in midva – Zala Javornik in Žiga Mlakar Agrež.

Zvočno potovanje je namenjeno jačanju stika s seboj ter telesnemu, umskemu in čustvenemu samozdravljenju. Osredotočili se bomo na dihanje in vir življenjske energije.
 
V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejmemo iz okolja skozi svoja čutila v intimo našega bitja, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo.
 
Na zvočni meditaciji bomo s pomočjo kristalnih posod, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost in uglašenost.

Kako bo dogodek "Zvočna meditacija - Vdih življenja" potekal?

Med zvočno meditacijo sproščeno ležimo ali sedimo na blazinah. Prisluhnemo zvokom, opazujemo in čutimo, kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med prepuščanjem zdravilnim zvokom poglobi in postane subtilnejša – pripelje nas bližje k sebi.

 

V stanju notranjega miru, ki ga dosežemo z vibracijami holističnih instrumentov in glasu, se bo sprožil proces samozdravljenja, dosegljiva pa nam bodo tudi globlja stanja zavesti. Med ustvarjanjem uporabljava razne instrumente, ki predstavljajo različne naravne elemente in podpirajo vse spektre bitja: šamanski boben, ropotuljice, dežna palica, zvončki, kristalne posode uglašene na 432 Hz, kitaro, vokal in druge.

 

Ti instrumenti ustvarjajo vibracije, ki blagodejno vplivajo na naše psiho-fizično stanje, sproži se proces razstrupljanja, sprostijo se nekatere čustvene in energijske blokade, telo poveča svoj energijski kanal in postane bolj pretočno, začutimo lahko izboljšan stik s seboj.

 

Vibracije na fiziološki ravni spodbudijo celice, da se postavijo nazaj v svoj ritem in tako z vsakim ustvarjenim zdravilnim zvokom uravnovesijo celoten organizem v svoje prvotno stanje delovanja. Z uporabo ritma in frekvence omogočimo, da se premaknemo z našega normalnega beta stanja (budno stanje) v alfa (sproščena zavest, vstopna točka v globlja stanja zvesti) in dosežemo celo theta (meditativno stanje) in delta stanje (spanje).

 
Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja.  Pred prihodom ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav.

Ostale informacije

PRISPEVEK: 33€/osebo (plačilo se izvede z gotovino pred ali po dogodku)
KJE? Vivine Studio v Petrovčah (navodila za pot prejmete po prijavi)
KDAJ? 27.5.2022, od 18h do 20h
KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila, podlago, odejo, vzglavnik in steklenico vode.
 
Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se nam pridruži na celostno sprostitev,
ali pošlji sporočilo na naslednjo številko in e-mail naslov:
 
069 721 693 ali info@svetal.si
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

O izvajalcih

O Živi:
Živa je certificirana učiteljica joge in zadnje 7 let se tudi aktivno izobražuje o zdravljenju z zvokom. V tem času je izvedla že več kot 150 skupinskih zvočnih meditacij po celi Sloveniji. Njen pristop je celosten, a preprost in pristen. Zvočne meditacije izvaja popolnoma spontano, intuitivno. Nič ni v naprej planirano, le namen. Na začetku meditacije se poveže s sabo in Božanstvom, Izvoru, katerim odpre svoje kanale, skozi katere je vodena. Zato je vsaka njena zvočna meditacija edinstvena in prilagojena energijam ter potrebam skupine.

 

O Žigu in Zali:

Žiga in Zala sta celostna terapevta, ki svoj namen uresničujeta skozi zdravljenje z zvokom, energijsko terapijo, psihoterapijo in celostno podporo sočloveku.

 

V zvoku čutita ogromno zdravilno in povezovalno moč. Ker je dejansko vsaka vibracija zvok, ni nivoja, ki se ga zvok ne bi dotaknil. Tako kot prehrana je tudi zvok lahko zdrav ali nezdrav, učinek, ki ga ima na nas, pa je prav tako podoben.

 

Med zvočnimi meditacijami se Zala in Žiga energijsko povežeta s celotno skupino in intuitivno začutita tako individualne kot tudi potrebe skupine. Vsak zvok, ki je izbran, je ustvarjen z namenom podpore.

 

Njuna vizija je opolnomočiti ljudi, da se zavejo in spoznajo sebe ter sledijo svojemu notranjemu poslanstvu. Verjameta, da notranji mir in preseganje človeške podzavestne pogojenosti nista rezervirani samo za izbrane posameznike, ampak sta na razpolago vsakemu posamezniku, ki si tega zaželi in je vase pripravljen vlagati energijo in čas.

Veselimo se srčnega povezovanja s teboj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *