Zvočna Meditacija

17.12.2022 ob 18. uri v prostorih Body.Mind v Ljubljani

Vabljeni na ZVOČNO MEDITACIJO, kjer se bomo ob koncu leta prepustili predvsem opuščanju starih vzorcev in ciklov, ki nam ne služijo več. Ta del leta nas vodi v umiritev fizičnih procesov ter zunanjega dogajanja in nas kliče vase. S pomočjo zdravilnega zvoka holističnih instrumentov bomo vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja.

KAJ JE ZVOČNA MEDITACIJA?

Zvočna meditacija je globoka predaja zdravilnim zvokom in vibracijam, ki jih proizvedejo holistični instrumenti iz celega sveta. Gre za starodavno tehniko, ki so jo uporabljali že tisoče let pred nami. Starodavne civilizacije so vedele, da vibracija in zvok pomembno vplivata na vzpostavitev ravnovesja v telesu. 

Izbrane metode in tehnike slonijo na védenju, da zvok in vibracija direktno vplivajo na psihofizično stanje človeka.

Visoke, čiste vibracije blagodejno vplivajo na energijsko polje človeka, uravnovešajo ter sproščajo blokade v vseh telesih in tako ustvarjajo pot do višjih stanj zavesti. Ko s pomočjo zvoka spreminjamo stare atomske in celične strukture, ustvarjamo nove, ki so bolj podporne in uglašene z nami in našo potjo.

V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejemamo iz okolja skozi svoja čutila v svojo intimo, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo. Na zvočni meditaciji bomo s pomočjo kristalnih posod, ki so uglašene na 432 Hz, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost, uglašenost in proces samozdravljenja na vseh nivojih.

Pozitivni učinki zvočne terapije

KAKO BO ZVOČNA MEDITACIJA POTEKALA?

Kot aktiven poslušalec/poslušalka boš v sproščenem položaju ležal/a ali sedel/a in z zaprtimi očmi prisluhnil/a glasu in zvokom, ki te bodo skozi dihalne vaje, uvodno meditacijo, postavitvijo namena in vodenim sproščanjem telesa vodili k sebi. V zvočnem delu oba terapevta sočasno ustvarjava zdravilen zvok in z instrumenti pristopiva do vsakega posameznika individualno. Po zvočnem delu te nežno povabiva nazaj v trenutni prostor in čas, kjer se ponovno povežemo s svojimi telesi ter vdihom in izdihom. 

Po zaključeni zvočni meditaciji sledi integracijski del, ki se odvije sam od sebe. Vse potrebno, kar smo med zdravljenjem z zvokom prejeli in smo v svoje življenje pripravljeni integrirati, se bo znotraj naše zavesti in telesa ustalilo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj tekočin in tako telesu pomagamo pri naravnemu čiščenju in procesiranju informacij.

Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja. Pred prihodom na dogodek ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav. 

NAMEN KOT ORODJE K BOLJŠEMU REZULTATU

Pri zvočnem preporajanju v obliki individualne ali skupinske zvočne terapije je pomemben tudi namen, ki skupaj z zvokom tvorita končen učinek in sam rezultat. To pomeni, da je učinek celostnega zdravljenja z zvokom globlji, če pred tem postavimo čisto namero. Odločimo se na primer, da to zvočno udejstvovanje posvečamo umirjanju uma in sprostitvi celotnega fizičnega telesa.

 

Najin namen je postaviti miren in varen prostor, v katerem se pretaka zvok, zdravilne vibracije, sočutnost in posluh za trenutne potrebe skupine. Vsak pa si iz tega prostora vzame, kar v danem trenutku najbolj potrebuje in kar je usklajeno s njegovo notranjo namero.

 

Pri zvočni terapiji ni pomembna le namera obiskovalca, ampak tudi terapevta. Terapevt se poveže s svojim namenom – to je biti kanal za sprejemanje in intuitivno predajanje zvoka za izpolnitev potreb skupine v tistem trenutku. Ker je to skupna vibracija s skupnim ciljem, terapija deluje še močneje.

Ostale informacije

PRISPEVEK: 33€/osebo (plačilo se izvede pred ali po dogodku)
KJE? Prostori Body.Mind v Ljubljani (Ziherlova 44, 1000 Ljubljana)
KDAJ? 17.12.2022, ob 18. uri

KAJ POTREBUJEŠ? Joga blazino (če je nimaš, nama sporočiš – nekaj jih imava na voljo), odejo za pokriti, kaj za pod glavo, udobna oblačila in steklenico vode. Po želji si prinesi tudi prevezo za oči, če jo imaš.

Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se pridruži na zvočno meditacijo,
ali pošlji sporočilo na naslednjo številko in e-mail naslov:
 
031 810 979 ali info@svetal.si
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

Veseliva se srčnega povezovanja s teboj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *