Srce Človeštva

15.10.2022 ob 19. uri v prostorih Višje Vibracije v Ljubljani

Vabljeni na energijsko in zvočno transmisijo »SRCE ČLOVEŠTVA«, kjer bomo s pomočjo zdravilnih energij in zvoka uravnovesili svoja telesa, raziskovali svoj notranji svet, zavest in se globinsko regenerirali. Namen transmisije je uskladiti ter združiti naš duhovni aspekt – dušo – s fizičnim telesom in postopno dovoljevanje izražanja narave naše duše.

KAJ JE ENERGIJSKA IN ZVOČNA TRANSMISIJA?

Energijska in zvočna transmisija je oblika terapije, kjer se ustvari prenos čiste zavesti in energije. Ta vsakega posameznika podpre univerzalno in na področjih, ki so v tistem trenutku potrebne za razrešitev. 

Vse, kar nas obkroža in ustvarja, je ustvarjeno iz energije, ki je v nekem odnosu in vibrira z določeno frekvenco. Kamorkoli pogledamo in karkoli si lahko zamislimo je konkretizirana energija, ki se ustvarja v žariščnih točkah. Te točke pa so med seboj povezane in ustvarjajo celoto.

Visoke, čiste vibracije blagodejno vplivajo na energijsko polje človeka, uravnovešajo ter sproščajo blokade v vseh telesih in ustvarjajo pot do višjih stanj zavesti. Ko spreminjamo stare atomske in celične strukture, ustvarjamo nove, ki so bolj podporne in uglašene z našo dušo.

Na energijski in zvočni transmisiji »SRCE ČLOVEŠTVA« se uglašujemo z energijo ljubezni. 

To pomeni, da na sami transmisiji ustvarjamo prostor v svojih telesih – fizičnem, čustvenem, mentalnem, astralnem -, kjer se lahko duša popolnoma utelesi in nas ponovno poveže z energijo ljubezni. Vsako telo in vsak človek ima v svoji inkarnaciji določene izzive, ki jih je potrebno razrešiti. Transmisija nam podari točno to – kar je v najvišje dobro nas in vseh. 

Resničen namen inkarnirane duše je postati popolno duhovno bitje, ki za skupno dobro deluje skozi razvit in občutljiv človeški aparat. Ko telo očistimo blokad in opustimo stare paradigme, ki so zastarane in neusklajene z energijo novega sveta, se povežemo s svojim srcem, posledično pa tudi s Srcem Človeštva.

 

KAKO POTEKA ENERGIJSKA IN ZVOČNA TRANSMISIJA?

Pred transmisijo povabiva, da si po želji postavite namero, če želite podporo na točno določenem področju. Lahko zaprosite za fizično zdravje, za sproščeno telo, za zlitje s srcem in ljubeznijo, za sproščanje ali transformacijo kakršnihkoli čustvenih stanj, odnosov, … Tudi če si namere ne postavite energijska in zvočna transmisija deluje brez nje. 

Med transmisijo udobno ležite z zaprtimi očmi. Nekateri deli potekajo ob glasbi, spet drugi v popolni tišini in miru. Vse je odvisno od potrebe­ skupine in posameznikov v tistem trenutku. Ob začetnem vodenem sproščanju telesa ali intuitivno vodeni meditaciji se povežete s seboj in svojim namenom ter se prepustite. 

Skupinska energijska in zvočna transmisija poteka v polju čiste zavesti in energijsko zaščitenem prostoru, ki je postavljen za prihajajočo skupino ljudi. Transmisija deluje na vsa naša telesa in samo toliko kot sami podzavestno dovolimo. Med samim procesom se velikokrat izgubi občutek za čas in prostor, ker vstopamo v polje večdimenzionalnosti, kjer čas in prostor ne obstajata tako kot ju pozna naš um. 

Transmisija je sestavljena iz dveh glavnih delov: energijskega in zvočnega. Oba dela se intuitivno izmenjujeta, prepletata in nimata določene časovne oblike ali zaporedja.

V energijskem delu sva osredotočena na celotno podporo skupine, pristopiva pa tudi do vsakega posameznika. Energija deluje tako intenzivno kot je za vsakega najbolj optimalno. Izkušnje se zato od posameznika do posameznika razlikujejo. Nekateri občutijo delovanje energije skozi senzacije na fizičnem telesu (kurja polt, mravljinčenje, šumenje v ušesih, topel ali mrzel občutek, …), drugi jo občutijo skozi občutke ali čustva, aktivirane čakre, utišane misli in mirno glavo, razne uvide, notranja sporočila. Nekateri pa od zgoraj naštetega ne občutijo ničesar.

Tudi zvok je vibracija oziroma energija, ki uravnoveša subatomske in atomske strukture materije in duha. Zato se lahko s pomočjo zvoka, ki je ustvarjen v univerzalnem jeziku duše in je onkraj našega mentalnega konstrukta, osvobajamo in vstopamo v samo-zdravilne procese. Med zvočnim delom transmisije uporabljava instrumente, ki so uglašeni na 432Hz: kristalne posode, šamanski bobni, glas, zvončki, ropotuljice, dežno palico, …

Zaporedje izmenjavanja delov in potek transmisije ni vnaprej določen, ampak je del procesa celotne skupine.

Energijsko in zvočno transmisijo sočasno vodiva Zala Javornik in Žiga Mlakar Agrež. Energije med transmisijo ne usmerjava, ampak ji dovoliva, da sama deluje v najvišje dobro na področjih in nivojih, za katere je to v danem trenutku potrebno in dovoljeno. Kot dva terapevta in prevodnika predstavljava moško in žensko energijo, ki dva pola združujeta v celoto. 

ZA KOGA JE ENERGIJSKA IN ZVOČNA TRANSMISIJA PRIMERNA?

Primerna je za ljudi, ki:

        se želijo sprostiti in regenerirati;

        iščejo globlji stik s seboj v tem svetu;

        si želijo zaživeti svobodno v svojem telesu;

        si želijo razrešitve na določenem nivoju svojega življenja (čustvenem, mentalnem, fizičnem, astralnem);

        si želijo okrepiti svojo intuicijo in se postaviti v svoj steber moči;

        želijo spoznati duhovno raven sebe in svojo večdimenzionalnost;

        želijo spoznati svoj človeški aparat (telo) in skozi njega kreirati v skladu s svojim dušnim namenom;

        želijo razširiti svojo zavest in se naučiti utelešati svojo duhovno naravo;

        želijo vzpostaviti kanal z lastno življenjsko energijo. 

KAJ PA PO TRANSMISIJA?

Po energijski in zvočni transmisiji se ljudje večinoma počutijo spočito, regenerirano in nahranjeno. Lahko se zgodi, da kdo občuti večjo fizično utrujenost. To samo pomeni , da je energija skozi tebe delovala na globljih nivojih in se priporoča čim več počitka in stika s fizičnim telesom. 

Po transmisiji na splošno opazujemo, kaj se dogaja znotraj in zunaj nas in kako je to povezano z našo namero, če smo jo postavili. 

Ostale informacije

PRISPEVEK: 55€/osebo (plačilo se izvede z nakazilom pred dogodkom)
KJE? Prostori Višje Vibracije v Ljubljane (Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana)
KDAJ? 15.10.2022, od 19h do 20:30 (možnost podaljšanja)
KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila in steklenico vode. Po želji si prinesi tudi prevezo za oči, če jo imaš. Za vse ostalo je poskrbljeno. 
 
Klikni na spodnji gumb, izpolni spletni obrazec in se pridruži na energijsko in zvočno transmisijo,
ali pošlji sporočilo na naslednjo številko in e-mail naslov:
 
069 721 693 ali info@svetal.si
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

Veseliva se srčnega povezovanja s teboj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *