ZVOČNA KOPEL

2.7.2024 ob 20h v Studiu Equilibri v Ljubljani

Vabljeni na glasbeni dogodek, ki bo namenjen uravnovešanju, samozdravljenju ter uglaševanju naših teles (fizičnega, energijskega, čustvenega in umskega). 

KAJ JE ZVOČNA KOPEL?

Zvočna kopel je globoka predaja zdravilnim zvokom in vibracijam, ki jih proizvedejo holistični instrumenti iz celega sveta. Gre za starodavno tehniko, ki so jo uporabljali že tisoče let pred nami. Starodavne civilizacije so vedele, da vibracija in zvok pomembno vplivata na vzpostavitev ravnovesja v telesu. 

Izbrane metode in tehnike slonijo na védenju, da zvok in vibracija direktno vplivajo na psihofizično stanje človeka.

Visoke, čiste vibracije blagodejno vplivajo na energijsko polje človeka in uravnovešajo ter sproščajo blokade na vseh nivojih človeka. Ko s pomočjo zvoka spreminjamo stare atomske in celične strukture, ustvarjamo nove, ki so bolj podporne in uglašene z nami in našo potjo.

V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejemamo iz okolja skozi svoja čutila v svojo intimo, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo. Na zvočni kopeli bomo s pomočjo kristalnih posod, ki so uglašene na 432 Hz, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost, uglašenost in proces samozdravljenja.

Pozitivni učinki zvočne terapije

“Music is a mediator between the life of the senses and the life of the spirit.”

BEETHOVEN

KAKO BO ZVOČNA KOPEL POTEKALA?

Kot aktiven poslušalec/poslušalka boš v sproščenem položaju ležal/a ali sedel/a in z zaprtimi očmi prisluhnil/a glasu in zvokom, ki te bodo skozi dihalne vaje, uvodno meditacijo, postavitvijo namena in vodenim sproščanjem telesa vodili v sprostitev. V zvočnem delu terapevt ustvarja zdravilen zvok in z instrumenti pristopi do vsakega posameznika individualno. Po zvočnem delu te nežno povabim nazaj v trenutni prostor in čas, kjer se ponovno povežemo s svojimi telesi ter vdihom in izdihom. 

Vse potrebno, kar smo med zdravljenjem z zvokom prejeli in smo v svoje življenje pripravljeni integrirati, se bo znotraj naše zavesti in telesa ustalilo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj tekočin in tako telesu pomagamo pri naravnemu čiščenju in procesiranju informacij.

Zvočna kopel je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja. Pred prihodom na dogodek ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav. 

NAMEN KOT ORODJE K BOLJŠEMU REZULTATU

Pri zvočnem preporajanju v obliki individualne ali skupinske zvočne terapije je pomemben tudi namen. To pomeni, da je učinek celostnega zdravljenja z zvokom globlji, če pred tem postavimo svojo namero. Odločimo se na primer, da to zvočno udejstvovanje posvečamo umirjanju uma in sprostitvi celotnega fizičnega telesa.

 

Ustvaril bom miren in varen prostor, v katerem se pretaka zvok, zdravilne vibracije, sočutnost in posluh za trenutne potrebe skupine. Vsak pa si iz tega prostora vzame, kar v danem trenutku najbolj potrebuje in kar je usklajeno z njegovo notranjo namero.

Ostale informacije

PRISPEVEK: 30€/v hamaki; 25€/na tleh
KJE? Studio Equlibri
(Staničeva 41, Ljubljana)
KDAJ? 2.7.2024 ob 20h
 

KAJ POTREBUJEŠ? Joga blazino, odejo za pokriti, kaj za pod glavo, udobna oblačila in steklenico vode. Po želji si prinesi tudi prevezo za oči, če jo imaš.

 
Klikni na spodnji gumb in se pridruži na zvočno kopel,
ali pošlji sporočilo na e-mail naslov:
 
helloequlibri@gmail.com
 
PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

Mnenja udeležencev ZVOČNE KOPELI

Veselim se srčnega povezovanja s teboj!